Beställa urna

Urna kan beställas om askan skall gravsättas  på annat sätt än i minneslund. I grundbeställningen av begravning utan ceremoni förvaras askan i en pappkartong innan gravsättning. vill man ha en finare urna tex. vid gravsättning i egen grav så går det bra att beställa till detta.

Priserna är inkl. moms betalning sker mot faktura, betalningsvillkor 30 dagar.

Urna

Xenon Pris: 1 645 kr
Urna tillverkad av Arboform, en ekologisk trämassa, som till 100% är biologiskt nedbrytbar. Den nätta guldfärgade dekoren ger en oväntad stilkrock och tillför den stilrena urnan en känsla av elegans. Finns i färgerna svart, grön och naturvit. Sänkband i linne medföljer.
Bark Pris: 1 645 kr
Urna av pressad, genomfärgad bark. Förgängligt material. Levereras med fackla som toppdekor.
TELLUS Pris: 2 525 kr
En personlig rund urna som är 100 % biologiskt nedbrytbar. Till urnan följer en nätt och vacker avtagbar fjärilssymbol på magnet som kan tas med hem. På det eleganta sidenbandet som finns att välja i flera färger, skrivs en sista hälsning med silverfolierad text. Väljer du Standardvarianten blir texten ÄLSKAD & SAKNAD enligt bilden. Vill du skriva något annat väljer du “Lägg till personligt tryck”. Sänkningsband i siden medföljer. För varje såld TELLUS®urna doneras 5 kr till WaterAid.
Sand Pris: 2 195 kr
Urna gjord av sand från vår Svenska kust. Efter att askan är spridd genom en tömningsventil i botten av urnan, sänks urnan ner där vattnet på kort tid löser upp den och låter sanden återlämnas till havet. urnan lämpar sig även för gravsättning i jord.
Alfa Pris: 2 525 kr
Urna i beständig koppar, målad vit, med kors eller fackla,
Namn Avlidne
Namn Beställare

Rulla till toppen