Urna

Urna kan beställas om askan skall gravsättas  på annat sätt än i minneslund. I grundbeställningen av begravning utan ceremoni förvaras askan i en pappkartong innan gravsättning. vill man ha en finare urna tex. vid gravsättning i egen grav så går det bra att beställa till detta.

Xenon urna Begravningsbyrå Caelum

XENON Pris: 1 295 kr

Urna tillverkad av Arboform, en ekologisk trämassa, som till 100% är biologiskt nedbrytbar. Den nätta guldfärgade dekoren ger en oväntad stilkrock och tillför den stilrena urnan en känsla av elegans. Finns i färgerna svart, grön och naturvit. Sänkband i linne medföljer.

MÅTT & DETALJER
Omkrets: Botten 400 mm
Omkrets: Lock 600 mm
Höjd: 275 mm
Volym: 5 liter

Barkurna Begravningsbyrå Caelum

BARK Pris: 1 295 kr

Urna av pressad, genomfärgad bark. Förgängligt material.
Levereras med fackla som toppdekor.

MÅTT & DETALJER
Omkrets: Botten 420 mm
Omkrets: Lock 590 mm
Höjd: 350 mm
Volym: 4,7 liter

Tellusurna Begravningsbyrå Caelum

TELLUS Pris: 2 325 kr

En personlig rund urna som är 100 % biologiskt nedbrytbar. Till urnan följer en nätt och vacker avtagbar fjärilssymbol på magnet som kan tas med hem. På det eleganta sidenbandet som finns att välja i flera färger, skrivs en sista hälsning med silverfolierad text. Väljer du Standardvarianten blir texten ÄLSKAD & SAKNAD enligt bilden. Vill du skriva något annat väljer du ”Lägg till personligt tryck”. Sänkningsband i siden medföljer. För varje såld TELLUS®urna doneras 5 kr till WaterAid.

MÅTT & DETALJER

Max antal tecken för personligt tryck på sidenbandet är 72 st inklusive blankslag. Vill du trycka en symbol behöver du ringa eller mejla in din order.

Höjd: 210 mm
Omkrets: 700 mm

Scroll to Top